NW SC DK Jaquet Bounty JW DSM DVM

 

RAG a03

Blodtype: A eller AB ( bærer ikke b / does not carry b)

Vægt: 7,5 kg

Født / Born: 10/5-2013

DNA-test HCM - Clear / Clear

DNA-test PKD - Clear / Clear

Stamtavle / Pedigree

Udstillingsresultater / Show results

Galleri / Gallery

 

Bounty er den første hankat jeg har beholdt efter mit eget opdræt - og han har bestemt indfriet mine forventninger! Blot 6 måneder og 7 dage gammel blev Bounty JUNIOR WINNER og dermed 3. generation Junior Winner!!!

Bounty er ligesom hans kuldbror Brazil helt igennem en fantastisk kat - både udvendig og indvendig. Han er utrolig godt typet, har en rigtig god solid kraftig krop, et super ragdol udtryk og prikken over i’et er hans teknisk flotte aftegning. Hans temperament er ligeså fantastisk!


Bounty er en rigtig "mor" kat. Er han ikke den første jeg snakker med, bliver han fornærmet  wink. Men snakker jeg først med ham så fortæller og fortæller han straks tilbage og gør sig til. På sofaen er hans ynglingsplads at ligge på min mave og spinne mig i øret  heart.  

Bounty er far til 3 kuld i Norge deriblandt WORLD WINNER Dan Daras Amourella, 2 kuld i Frankrig, 1 kuld i Finland og 3 kuld hos opdrættere i Danmark.
Bounty er desuden far til mit 
Kokos drinks kuld Liverpool kuld Royal kuld,  La Glace kuld Game of Thrones, KrypteringskuldKlon af Noma, Kage med chokolade, ColaIseo og GB kuldet.